Phonephucker; Tanja Suhinina at Stray Talk
an archive of my forays into fact and fiction

14th November, 2007
Phonephucker; Tanja Suhinina
— Love @ 14:34 Comments (0)
Filed under: B, Sex, sexuality & gender, Swedish

Phonephucker; Tanja Suhinina Phonephucker
by Tanja Suhinina
Swedish

Swedish
203 pages
Hydra förlag
ISBN: 978-91-976885-0-5

First line: Fan i helvetes jävelkuken!

Back cover blurb:
Tanja Suhinina tar dig in i den svettiga världen av telefonsex. Långt in. Som smart, ung, blivande psykolog filéar Tanja telefontorskarna på löpande band. I sin självupplevda debutroman skildrar hon hur kampen för det nattliga brödet kan ta sig många, vitt skilda, och humoristiska uttryck, men att det trots allt ändå är en människa i den andra luren.

Elin Jonssons fuktiga tuschpenna bidrar med illustrationer som suggestivt skildrar både det dråpliga och det chockerande, det burläska och det mondäna.

Thoughts: I liked this book. I really did. When I started reading it, I was just planning on reading one chapter before switching over to another book (and to continue reading this one at a later time). By the time I finally managed to put it down, I was a little more than half-way in. Clearly, Suhinina’s writing style is one that grabs me and amuses me. Another B rating, then, and well-deserved it is.Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>